MAGAZİN Haber Girişi : 31 Mayıs 2020 15:27

Çocukluk aşkı ile Nikah Masasına oturdu

Çocukluk aşkı ile Nikah Masasına oturdu
Mursallıda yaşayan Fatma ve Şendoğan KAYA Çiftinin oğlu Reşat ile Ayfer ve Zeki MERT çiftinin kızları Melike evliler kervanına isimlerini yazdırdılar.
Mursallı'nın sevilen iki ailesi dünür oldu. Mursallıda yaşayan Fatma ve Şendoğan KAYA Çiftinin oğlu Reşat ile Ayfer ve Zeki MERT çiftinin kızları Melike evliler kervanına isimlerini yazdırdılar. Çocukluk aşkı oldukları öğrenilen gençlerin Nikah'ını ise Damadın babası olan Germencik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünde Nikah Memuru olarak görev yapan Şendoğan KAYA kıydı. Mursallıdaki evlerinde Covid-19 sebebiyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde aile bireylerinin ve yakın akrabaların katıldığı nikahta evlilik cüzdanını gelini Melikeye teslim eden Şendoğan Kaya, oğlu ve gelinine bir ömür boyu mutluluk diledi. Bu güne kadar bir çok kişinin nikahını kıyan Şendoğan Kaya oğlunun nikahında duygu dolu anlar yaşarken, gençlerin mutluluğu da gözlerden kaçmadı.
Bizlerde Bati Bölge Haber Sitesi olarak genç çifti tebrik eder, huzurlu ve sağlıklı, kazançlı bir ömür diliyoruz.
Haber: Ziya KARAPELİT
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.