GÜNDEM Haber Girişi : 01 Mayıs 2020 21:32

CHP Germencik Yönetiminden alışılmışın dışında 1 Mayıs kutlaması

CHP Germencik Yönetiminden alışılmışın dışında 1 Mayıs kutlaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Germencik İlçe Yönetiminden, alışılmışın dışında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı.
Covid-19 tedbirleri kapsamında bu yıl 1 Mayıs sokağa çıkma yasağı uygulaması sebebiyle CHP Germencik İlçe Yönetimi alışılanın dışında bir etkinlik yaptı. CHP'li Yöneticiler ev, iş yeri ve parti binasında ellerinde tuttukları dövizlerle 1 Mayıs'ı kutladılar. Yibe 1 Mayıs kutlamalarının yanı sıra iş cinayetlerine ve emekçilerin taleplerine de dikkat çektiler.

 1 Mayısı Sosyal medyadan dövizlerle kutladılar 

CHP li yöneticiler ve üyeler "Yaşasın 1 Mayıs", "Soma'yı unutmadık", "Sağlık emekçilerine el kaldıranlar alkışlamayı da öğrenecek", "Ücretli izin hakkı gasp edilemez", "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin 2019 yılı iş cinayetleri raporuna göre bin 736 işçi hayatını kaybetti", "Emek olmadan hiçbir şey olmaz, emek sömürüsüne hayır", "Sarı sendikaya hayır" ve "Hakları için ölenlere minnet ve şükran, akan tere selam ve saygı ile 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlu olsun" yazılı dövizlerle poz fotoğraf çektirerek sosyal medya hesaplarından 1 mayısı kutladılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.