GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ağustos 2021 14:39

CEMRE PİDE'DEN NÖBET TUTANLARA KUMANYA DESTEĞİ

CEMRE PİDE'DEN NÖBET TUTANLARA KUMANYA DESTEĞİ
Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bulunan Cemre Pide işletme sahibi Alaattin Yamaç yangın nöbeti tutan vatandaşlara kumanya desteği sağladı.

Türkiye'nin birçok noktasında vatandaşların ormanlık alanlarda nöbet tutarken, Koçarlı İlçesi Mazon bölgesi halkı da teyakkuzda. Geçimlerini  çamfıstığından elde eden köylüler, gözü gibi baktıkları ormanlarda yangın nöbeti tutuyor.

Bir çok önlemlerin alındığı Mazon bölgesinde, kurdukları ekipler 24 saat nöbet tutan vatandaşlara, Cemre Pide işletmecisi Alaattin Yamaç destek amaçlı pide dağıttı.

Kızılcabölük, Çallı ve Mersinbelen mahallerinde nöbet tutan vatandaşlarla bir araya gelen Alaattin Yamaç, “Orman yangınlarına karşı, 24 saat nöbet tutuyorsunuz. İlçemizin ormanlarına sahip çıkıyorsunuz. Duyarlığınızdan dolayı teşekkür ederim. Bende sizlerin yalnız olmadığınızı ve destek amaçlı pide ikram etmek istiyorum. Hepinize çok teşekkür ederim”dedi.

Cemre Pide İşletmecisi Alaattin Yamaç’a teşekkür eden vatandaşlar, “Bizlere destek amaçlı gelmeniz bizleri çok mutlu etti. Pide ikramında bulunmanız ayrı bir incelik, desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz”dediler.