GÜNDEM Haber Girişi : 13 Nisan 2021 21:42

ÇELİKEZ MHP OLUNCA KEDİ, CHP OLUNCA ASLAN 

ÇELİKEZ MHP OLUNCA KEDİ, CHP OLUNCA ASLAN 
İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'in Gençlik Kolları Başkanının paylaşımını kaldırtması sonrasında partililerden tepki aldı.

İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez Söke Belediye Meclisinin Mart  Ayı oturumunda Zirai Donatım depolarının Otopark yapımı için Büyükşehir Belediyesine devrine Cumhur İttifakı ile birlikte HAYIR oyu kullanmıştı. Millet ittifakı ruhuna kişisel ihtirası sebebiyle zarar veren bunu sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla CHP’lilere saldırmaya başlamıştı .

İyi Partili bir çok kişi sosyal medya hesaplarından ağza alınmayacak küfür ve hakaretler savurdular. Özelikle İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Refik Mercan’ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP’li Meclis üyeleri hakkında sarf ettiği sözler yenilir yutulur cinsten değil. İyi Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin’in uyarılarını dikkate dahi almayan Çelikez dolu dizgin gidiyor. Çağlar Çelikez’in her olaya her partiye ayrı tavır gösterdiği bazı olaylar karşısında ise geri vites yaptığı, tırstığı, kaçarak olay yerinden uzaklaştığı ortaya çıktı. 

Söke MHP İlçe teşkilatının basında çıkan bir haberini paylaşan İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Basut’un başına gelmeyen kalmamış. Ama Çağlar Çelikez ağzını açmaya korkmuş. 

ÇELİKEZ KAFASINI KUMA GÖMMÜŞ İYİ PARTİLİLER DUVARDAKİ SİNEKLERİ SAYMIŞ 

İyi Parti Söke Gençlik Kolları Başkanı olan İbrahim Basut kendisine İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez tarafından servis edilen haberi kendi sosyal medya hesabında paylaşıyor. MHP’nin eleştirilmesi haberine genç Başkan kendi yorumunu da katarak paylaşım yapıyor. Kısa süre sonra MHP’li bir grup yönetici hem Çağlar Çelikez hemde İbrahim Basut’tan haberi kaldırmasını talep ediyor. Bir başka siyasi partinin baskına karşı dayanamayan Basut haberi kaldırıyor. Yetmiyor birde özür mesajı yayınlıyor. Genç Başkan haberi kaldırmamak için çok uğraşıyor ama ne Çağlar Çelikez ne de İyi parti Söke ilçe teşkilatından bir kişi dahi arkasında durmuyor. İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Basut’un siyasi hayatı böylece başlamadan tam bu noktada bitiyor. Basut'un o günden bu yana İyi Parti İlçe binasına ayak basmadığı da başka bir iddia olarak bizlere iletildi. İbrahim Basut’un ailesi yaşanan olaylar karşısında İyi Parti İlçe Başkanı Çelikez ve Teşkilatının pısırık tavrına isyan ediyor. 

AÇIKLAMA YAPMAKTAN KORKMUŞLAR 

Olayı araştırdığımız ve görüşlerine başvurduğumuz İyi Partili bazı vatandaşlar “Olay doğru. Çocuğun ailesi mağdur oldu. Ağzını açıp konuşmadılar. Biz siyasi partiyiz. Neden geri adım atıyoruz? Neden gençlik kolları başkanımıza o açıklamayı yaptırıyoruz? diye çok tartıştık. Ama herkes başını kuma gömmüş. Meral Akşener'in MHP ile ilgili açıklamaları korkudan paylaşılmıyor. MHP ile ilgili açıklama yapmaktan, onlara sataşmaktan korkan bir yönetim nasıl cesurlar hareketi olacak. Bizim hedef kitlemiz milliyetçi camiadır. İşte gençlik kolları başkanımız kayboldu. Çocuğun arkasında duramadılar.Çağlar bey tüm bunları görmezden gelip “Sanayiden geri gelmiyor görevden alacağım” diye saçma sapan konuşmalar yapıyor. Korkarak siyaset olmaz. MHP'ye kedi olup, CHP'ye Aslan kesilen ilçe başkanı ne kadar başarılı olur” ifadelerini kullandılar.