GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mart 2021 23:55

ÇELİKEZ İSYAN ETTİ 'BIKTIK TUNCEL’İN SKANDALLARINDAN'

ÇELİKEZ İSYAN ETTİ  'BIKTIK TUNCEL’İN SKANDALLARINDAN'
İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in Meclis günü söylediği iddia edilen sözler ise siyaset gündemine damga vurdu.

Millet İttifakı Söke’de zor günler geçiriyor. Söke Belediye Meclisi’nin Mart ayı oturumunda  mülkiyeti Söke Belediyesi’ne  ait Yenicami mahallesi 115 ada 49 parselde kayıtlı 4.882.42 m2 taşınmazın otopark yapılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne  devir talebi maddesi, Cumhur İttifakı ve İyi Parti Meclis üyeleri red oyu kullanmıştı. Ancak devir işlemi CHPli Meclis üyelerinin kabul oyu ile gerçekleşmişti. Devir gerçekleşti ancak tartışmaları bitmedi.

ÇELİKEZ “ SKANDALLARDAN BIKTIK”

İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel her ay yeni bir skandala imza atmasından bıktığını ifade etmiş. Söke Belediyesinin Mart ayında yapılan Meclis toplantı salonunda “ yeter artık CHP ve Başkan Tuncel’in skandallarından bıktık. Bu pislikleri örtmek zorunda mıyız biz” dediği
iddia edildi. Başkan Çağlar Çelikez’in Tuncel’in şoförünün karıştığı hırsızlık olayından oldukça rahatsız olduğu öğrenildi.

ÇELİKEZ “ BİZİM İŞ BİRLİĞİMİZ ORGANİK DEĞİLDİR”

Çelikez bugün İyi Parti İl Binasında yapmış olduğu açıklamada ise “CHP ile İYİ Parti işbirliği, AK Parti ve MHP işbirliği gibi organik bir işbirliği değildir. Bizimkisi belirli ilkeler ve değerler etrafında bir işbirliğidir” ifadelerine yer verdi.