GÜNDEM Haber Girişi : 09 Nisan 2021 17:17

BEKİR KUVVET ERİM GERMENCİK'TE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BEKİR KUVVET ERİM GERMENCİK'TE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, partisinin yöneticileri ile birlikte Germencik Muhtarlar Derneği Başkanı Müslüm Yaburga ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Germencik Muhtarlar Derneği'nde yapılan genel kurulda, başkanlığa seçilen Yeni Mahalle Muhtarı Müslüm Yaburga'yı ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Germencik İlçe Başkanı Mustafa Bircan ve yönetimi 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yaburga ve yönetimine görevinde başarılar dileyen Milletvekili Erim ile Başkanlar Özmen ve Bircan, ziyarette hazır bulunan muhtarların da mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi.

İl Başkanı Ömer Özmen, Yaburga ve yönetimini seçilmesinden dolayı tebrik ederek, "Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili sorunlarının çözümü noktasında hem bizimle iletişim kurması, hem de zaman zaman bir araya gelmemiz noktasında dernek başkanımız ve yönetiminden öncülük etmelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kendisine telefonla ulaşan muhtarlara yardımcı olmaya çalıştığını dile getiren Milletvekili Erim de, "Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz, çalışıyorsunuz. Muhtarlarımızın mahallelerinde görevleri, sorumlulukları ve yükleri çok. Biz de onların yükünü hafifletmeye, sorunlarına çözüm üretmeye gayet ediyoruz" dedi.

Yaburga ve yönetimi de, ziyaret için Milletvekili Erim ve beraberindeki AK Parti heyetine teşekkür etti.