GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 13:49

Başkanlar, Esnafla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkanlar, Esnafla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Aydın Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ve Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilgin Balat, bugün Germencikli esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen başkanlar, sorunların çözüm yolları için kollarını sıvadı.

Germencik Kent Meyda'nında bu sabah düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Germencik Kaymakamı Turgay Gülenç, Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan, Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Muttalip Özsemerci, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilgin Balat, ve çok sayıda esnaf katıldı. 


Sözlerine kahvaltıda bir araya gelen esnaflara teşekkür ederek başlayan Fuat Öndeş, mikrofonu Germencik esnaflarına uzatarak kendilerinden şikayetlerini, önerilerini ve görüşlerini paylaşmalarını istedi. 


Germencik'in değişmesi ve gelişmesi için yeni projeleri esnafla paylaşan Öndeş, "Germencik'in gelişmesinden hepimiz sorumluyuz. Yavrularımıza, ocağımıza buradan ekmek götürüyoruz. Buradan geçiniyoruz ve Germencik'in en iyisini olmasını talep ediyoruz. Yirmi yedi tane köyümüz, otuz altı mahallemizde esnafımızla beraber omuz omuza verdiğimiz zaman ben Germencik'in umduğumuz yere geleceğini düşünüyorum. Esnafımızla beraber sahip çıkmamız gereken bir memleketimiz var." ifadelerini kullandı. 


Germencik'te belediye, kaymakamlık ve diğer birçok kurum ve kuruluş arasında mükemmel bir uyum olduğunu belirten Öndeş, devletimizle beraber en iyisini yapmaya çalıştıklarını, eksik ve gözden kaçan noktalarda esnafın yardımlarını beklediklerini ifade etti. Öndeş, "Bu noktada yapılan hizmette kusur arayarak değil, eksikleri hep beraber tamamlayarak ilerlememiz lazım. Bize yardım edin diyoruz çünkü sizlere ihtiyacımız var. Bizim yapacağımız bir şey varsa da burada dile getirin. Hemen çözmeye çalışalım arkadaşlar." dedi. 

 

En Doğru Alışveriş, Esnaftan Alışveriş

 

Kahvaltı programına katılan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Germencik Belediye Başkanı ve Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilgin Balat'a düzenlenen etkinlik için teşekkürlerini iletti. 


Künkcü, "Başkanlarımız sizleri buraya dinlemek için buraya çağırmışlar. Bu da şu demek oluyor ki sizi idare edenler sizleri düşünüyorlar, sizler için kafa yoruyorlar. Sizlere daha çok yardımcı olmak istiyorlar. Ben tekrar kendilerini tebrik ediyorum. Sizlere, Esnaf Odaları Birliği olarak başlattığımız bir kampanyadan söz etmek istiyorum. O da market zincirlere karşı esnafımızı korumak. Bu kampanyayı Aydın halkına aşılamaya çalışıyoruz. Biz diyoruz ki en doğru alışveriş, esnaftan alışveriş. Halkımızı zincir marketlerden değil, yerli marketlerimizden, bakkallarımızdan, manifaturacımızdan alışveriş yapmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.