GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ekim 2021 22:12

BAŞKAN TUNCEL RESMİ TÖRENDE HASTA, ALKOLLÜ EĞLENCEDE TURP GİBİ

BAŞKAN TUNCEL RESMİ TÖRENDE HASTA, ALKOLLÜ EĞLENCEDE TURP GİBİ
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısı ile gerçekleşen programa katılmayarak akşam gerçekleşen alkollü eğlenceye katılması vatandaşların ve Meclis üyelerinin tepkisine neden oldu.

Söke Cumhuriyet meydanında bugün gerçekleşen 19 Ekim Muhtarlar Günü resmi törenine hastalığını bahane ederek katılmayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, vekaleten Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli'yi törene gönderdi. Tuncel'in gündüz gerçekleşen törene hastalığını bahane ederek katılmamasının ardından akşam saatlerinde LİMA Restaurantta Muhtarlar için düzenlenen davullu zurnalı ve alkollü eğlenceye katılması ise gözlerden kaçmadı. 

MECLİS ÜYELERİNDEN SAİME CANTÜRK TEPKİSİ

Söke Belediyesi Meclis Üyeleri akşam saatlerinde Muhtarlar için verilen alkollü eğlenceden haberleri olmadığını ve sadeceSaime Cantürk'ün programa davet edilmesine tepki gösterdi. Yaklaşık 1 hafta önce Babası vefat eden Saime Cantürk'ün Babasının acısını kısa zamanda unutarak gönlünce eğlenip vur patlasın çal oynasın eğlenmesi ise gözlerden kaçmadı.