GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ağustos 2021 16:04

BAŞKAN TUNCEL'İN HASTALIĞI KOLYE KRİZİ İLE Mİ BAŞLADI

BAŞKAN TUNCEL'İN HASTALIĞI KOLYE KRİZİ İLE Mİ BAŞLADI
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel sağlık sorunları ile oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya kontrole giden Tuncel yine üzgün döndüğü iddia ediliyor .

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in yaşadığı sağlık sorunlarını bilmeyen yoktur. Tuncel ile ilgili geçtiğimiz günlerde yeni bir iddia gündeme geldi. Tuncel'in hastalığının sebebinin yaşadığı kolye krizinden sonra psikolojik olarak daha da arttığı iddia edildi. Başkan Tuncel kendinden yaşça küçük bir bayana kalbini kaptırdığı, genç bayanın ise, Tuncel’in içine düştüğü sağlık sorunları sebebiyle ona yakınlık gösterince Başkan Tuncel'in bu ilgiyi yanlış anladığı bilgisi gündeme geldi. Gelen iddialara göre genç bayan Söke’de esnaflık yaptığı işhanında her iş kolundan misafiri ile oturması Başkan Tuncel’i rahatsız etmiş. İddiaya göre Tuncel’in hastalığının ilerlemesinin en büyük sebebi ise genç bayana bir başka iş adamı tarafından hediye edilen altın kolye olmuş.

Başkan Tuncel genç bayana hediye edilen kolyeden sonra makamında krize girmiş ve uzun bir süre belediye gelmemiş. Başkan Tuncel ilgi duyduğu genç bayana kolye hediye eden iş adamının Söke Belediyesinde yapılacak işlerine engel olduğu iddia edildi.