GÜNDEM Haber Girişi : 02 Kasım 2021 13:14

BAŞKAN SAĞEL ŞANLIURFA'DA

BAŞKAN SAĞEL ŞANLIURFA'DA

Söke Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Söke’de kuruluş çalışmaları devam eden Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo Anonim Şirketi ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gitti.
Başkan Sağel Şanlıurfa’daki temaslarına vali Abdullah Erin’i ziyaret ederek başladı. Sağel’in bir sonraki durağı, Çukurova Pamuk, Yerfıstığı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği oldu. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya’nın da yer aldığı ziyarette, Çukobirlik Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Güneş ev sahipliği yaptı. Güneş, borsa başkanlarına kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgiler sundu ve sawgın tesislerini gezdirdi.

BAŞKAN SAĞEL PAMLİDAŞ’I GEZDİ

Başkan Sağel Şanlıurfa’daki temasları kapsamında, Şanlıurfa Pamuk Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Anonim Şirketi (PAMLİDAŞ)’ı gezdi. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya başkan Sağel’e Pamlidaş işletme altyapısı, analiz laboratuvarı, depoları, işleyişi hakkında detaylı bilgiler verdi.
Şanlıurfa’da çok yararlı temas ve istişarelerde bulunduğunu kaydeden Söke Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Nejat Sağel ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Üreticilerimizin büyük emek, zaman ve masrafla üretmiş oldukları ürünlerin hasadı sonrasında lisanslı depolara teslim edilerek depolanması ve satışının gerçekleştirilmesi aşamasında üreticilerimize de önemli kolaylıklar sağlamayı planlamak üzere hazırlıklarını yaptığımız Lisanslı depomuz için örnek teşkil etmesi açısından Şanlıurfa’da ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimizde bilgi ve donanımlarını paylaşmayı esirgemeyen kurum temsilcilerine tekrar teşekkür ederim.” dedi.