GÜNDEM Haber Girişi : 13 Ocak 2023 12:57

Başkan Özsoy, “Yeniden Göreve Talibiz”

Başkan Özsoy, “Yeniden Göreve Talibiz”
Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Özsoy, tüm kooperatif üyeleri ve ortaklarını Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlık Seçimine davet etti.

Başkan Özsoy, Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlık Seçiminin 17 Ocak 2023 Salı günü saat 14.00’te 19 Mayıs Gençlik Parkı’nda gerçekleştirileceğini duyurdu.

Birlik ve beraberlik içinde geçen bir seçim olmasını talep eden Başkan Özsoy, kendisine ve ekibine güvendiğinin altını çizdi. Özsoy, “Şu ana kadar yeni bir aday çıkmadı, tek aday ile seçime gideceğiz gibi görünüyor. Son anda çıkan bir aday olması durumunda kendilerine gönülden başarı diliyorum. Görevi devraldığımız 2014 yılından bu yana beraber yürüdüğümüz ekip arkadaşlarımız olan Yönetim Kurulu’nda Halil Şahan, Tansel Önel, Muharrem Katırcıoğlu, Hakan Akdağ, Denetim Kurulu'nda Gürkan Gökçen ve Ali Demir ile bu göreve tekrar talibiz. Ortaklarımızın takdiri ile yine bu görevin başına geçersek layığıyla yerine getirmeye devam edeceğinizden kuşkunuz olmasın.” dedi.