GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ağustos 2021 18:08

BALAT'TAN ŞAŞIRTAN ZİYARET 'RAKİPLERİNE BAŞARI DİLEDİ'

BALAT'TAN ŞAŞIRTAN ZİYARET 'RAKİPLERİNE BAŞARI DİLEDİ'
Aydın'ın Germencik ilçesinde 2022 yılında gerçekleşmesi planlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adaylarını ziyaret eden başkan adayı Bilgin Balat, rakiplerine şaşırtan bir ziyaret gerçekleştirdi.

Germencik'te 2022 yılında yapılması planlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde aday olan Bilgin Balat örnek bir ziyaret ile rakipleri ile bir araya gelerek başarılar diledi. Seçimde mevcut Başkan Ayhan Oğuz’un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, Oğuz'un yönetim kurulu üyesi olan Bilgin Balat, başkan adaylığını ilan ederek, oluşturduğu yönetim ve denetim kurulu ekibi ile uzun zamandır sahada çalışmalar yapıyor. Esnaflarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Balat, ilçede örnek bir davranışa daha imza attı. Germencik esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Balat seçimlerde rakibi olan ve adaylıklarını açıklayan Marangoz Tayfun Kel, Berber Ali Baz, Elektrikçi Ali Küçük, İnşaat malzemecisi Rafet Eraslan ve Yedieylül Mahallesi Muhtarı Ahmet Çıray’ı iş yerlerinde ziyaret etti. Balat ziyaretinde bir araya geldiği rakiplerine başarılar dileğinde bulundu.

“BİRLİK VE BERBERLİK ÇOK ÖNEMLİ”

Germencik'te esnafların birlik ve beraberliğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Balat, "Odamız, önümüzdeki yıl seçime gidecek. Seçim, demokratik bir yarıştır. Bu yarışa biz de başkan adayı olarak giriyoruz. Göreve seçilmek kadar esnafımızın birlik ve berberliği de çok önemli. Buna katkı sağlamak için başkan adaylarımızı ziyaret ederek, kendilerine başarılar diledik" dedi.