Germencik Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Aydın'ın Germencik ilçesinde, 15 milyon 500 bin lira maliyetli Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Gençlik Merkezi'ni Haziran'a kadar faaliyete sokacaklarını söyledi.

Germencik Spor Salonu ve İlçe Stadı'nın yanında kısa süre önce yapımına başlanan ve bir süredir devam eden zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan Germencik Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı. Temel atma çalışmaları sırasında Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, İlçe Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, AK Parti Germencik İlçe Başkanı Mehmet Akgün ve yönetimi hazır bulundu. İl Müdürü Fillikçioğlu ve yüklenici firma temsilcilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan İlçe Başkanı Akgün, bir yatırımın daha temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"HAZİRAN'A KADAR FAALİYETE SOKACAĞIZ"

Germencik'in Gençlik Merkezi'ne kavuşacağını belirten Akgün, "Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın yatırımları kapsamında Germencik'e 3 katlı Gençlik Merkezi yapıyoruz. İlçemizdeki gençlerimizi ve çocuklarımızı, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecekleri bir merkeze kavuşturacağız. Proje maliyeti 15 milyon 500 bin lira olan merkezde sanatsal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra sportif faaliyetler de yapılabilecektir. Gençlik Merkezi’mizi, inşallah Haziran'a kadar faaliyete sokmuş olacağız" ifadelerini kullandı.


27.11.2022 14:21:48