GÜNDEM Haber Girişi : 09 Kasım 2021 16:38

AK PARTİ’DEN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

AK PARTİ’DEN ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı ve Şehit Üsteğmen Mehmet Esin'in eşi Sevil Esin'i evinde ziyaret eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arkun, “Şehit aileleri bizlere şehitlerimizin emanetidir” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesinin ardından Türkiye ayağa kalkmıştı. AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcıları, İl Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Arkun, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Erol Arıkan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyra Usta, Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda 1985 yılında Şırnak'ta görevi snasında pusuya düşerek şehit olan Jandarma Üsteğmen Mehmet Esin'in eşi Sevil Esin'i evinde ziyaret etti. AK Partililer, Esin’e şehitlerin ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

"ŞEHİT AİLELERİ ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİDİR"

Ziyarette misafirperverliği için dernek başkanı Esin’e teşekkür eden İl Başkan Yardımcısı Mehmet Arkun, “Şehit aileleri bizlere şehitlerimizin emanetidir. Şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu, olacağımızı belirtmek istiyoruz” dedi.